Korrik 27, 2019 | Saturday

Ngjarjet kulturore të BE-së: Gjeje veten

Europe House në Mitrovicë të Veriut ka organizuar një ekspozitë me punët e artistit Rasim Redzepagic. Nën titullin, “Gjeje veten”, ekspozita fokusohet në artistë, piktorë, muzikantë vendorë.

Duke përdorur akrilin në letër, artisti fokusohet në nevojën për ta parë veten në mënyrë objektive, duke treguars e shpesh ajo që ne e shohim është maskë e një karakteri të brendshëm.

Kjo është e para ekspozitë e pikturave nga Redzepagic dhe do të qëndrojë e hapur në Europe House deri në fund të muajit gusht.