Ekipi ynë me shumë përvojë në Shtëpinë e Evropës, i mirëpret pyetjet dhe sugjerimet tuaja të çdo lloji. Ju lutemi shkruani më poshtë pyetjen ose shqetësimin tuaj dhe dikush nga ekipi ynë do të ju përgjigjet në mundësinë më të shpejtë.