Shtator 16, 2020 | Wednesday

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë

Fushata e organizuar nga Zyra e BE në Kosovë, në lidhje me vetëdijësimin e qytetarëve rreth masave për tu mbrojtur nga COVID-19, po vazhdon ende.

Këtë muaj fokusi kanë qenë fëmijët dhe moshat e reja, dhe me anë të videove promovuese fëmijët të cilët edhe kanë nisur vijimin e shkollës janë këshilluar për masat të cilat ata duhet t’i marrin që të mos infektohen.

Videon në fjalë mund ta shihni poshtë: