Shtator 3, 2019 | Tuesday

Ekspozita ‘Vendi im’ nga Zana Ramadani hapet më 5 shtator

Më 5 shtator, Shtëpia e Evropës ju fton përzemërsisht në hapjen e ekspozitës së pikturës dhe grafikës me titull ‘Vendi im’ të Zana Ramadanit.

Zana Ramadani, një artiste e mirënjohur, ka lindur në Prishtinë. Ajo ka diplomuar në Fakultetin e Arteve  në Departamentin e Dizajnit Grafik. Puna e saj është ekspozuar në Francë, Japoni, Gjermani, Shqipëri dhe Hungari, përveç shteteve të tjera.

Kjo ekspozitë do të jetë e treta personale për të. Ramadani tani punon si dizajnere e skenës në Radiotelevizionin e Kosovës.