Gusht 8, 2018 | Wednesday

Ngjarjet që do të ndodhin në EUICC në Prishtinë dhe në EUICC në Mitrovicë të Veriut gjatë muajit gusht.

Këto janë ngjarjet që do të ndodhin në EUICC në Prishtinë dhe në EUICC në Mitrovicë të Veriut gjatë këtij muaji. Jeni të mirëseardhur.

38682731_2032814050071174_3736100821390065664_n